FINAL D'UNA ETAPA

Després de sis anys de dedicar la meva il·lusió i esforç al blog d’apeupermontserrat, no sense una innegable tristesa, ha arribat el moment de deixar aquesta tasca.

Quan en el seu moment vaig decidir comprometre’m al capdavant d’aquest projecte, em va guiar la voluntat des de l’acció, de col·laborar i d’implicar-me. Perquè estava convençut que a Montserrat hi faltava un espai com aquest, que fos una porta d’entrada a aquesta meravellosa muntanya, amb informació, i per què no, amb sortides obertes per a tothom.

En aquella època disposava d’idees i de temps, però ara, encara que tinc les idees, no tinc la mateixa disponibilitat per dedicar-me com voldria.

Estic satisfet d’haver format part d’aquest projecte. D’entre els serveis que durant aquest anys he pogut donar al col·lectiu montserratí , m’agradaria recordar en primer lloc, les rutes apeupermontserrat, rutes que fan servir molta gent per descobrir Montserrat. També la modesta aportació al món de les canals equipades en l’apartat penjatspermontserrat. Els racons, la fauna i la flora que té aquest increïble massís. Però del que estic ben orgullós és de les caminades obertes que s’han fet aquest sis anys. Els 126 apeupermontserratins que han volgut acompanyar-nos, compartir caminades, experiències i gaudir junts de la nostra muntanya estimada, són el millor triomf que podia haver somiat.

També dir que aquest blog no desapareix i que es podrà seguir consultant. Crec que la informació que conté encara pot ajudar en les recerques montserratines.

Per últim, no vull deixar d’agrair les moltes mostres de suport i d’ànims a totes les persones que heu fet costat al blog d’ apeupermontserrat en aquests sis anys. La tasca ha estat molt agraïda i el vostre recolzament molt important.

A tots, gràcies, i dir que continuaré en aquesta meravellosa muntanya amb tots vosaltres. Ens veiem per Montserrat.

Josep Maria Corrales

9 comentaris:

Antonio

És una notícia molt trista.

Crec que aquest blog ha estat (i estic convençut que ho continuarà éssent) una de les millors referències que es poden trobar a internet sobre Montserrat, tant per la seva gran quantitat d’informació com a la seva inestimable qualitat. JM, realment pots sentir-te orgullòs de la feina ben feta! Gràcies!

A part de la innegable utilitat pràctica del blog, que m’ha ajudat a conèixer una mica més aquesta fantàstica muntanya , i, sobretot, gràcies al qual vaig conèixer un grup de gent super-maco per a poder compartir aquesta afició, també volia destacar la sort que he tingut d’haver pogut viure de prop el procès pel qual una d’aquestes idees s’arriba a plasmar al blog. He sigut testimoni privilegiat de les ganes i la il•lusió que hi havia posades en cadascuna d’elles i era inevitable contagiar-se (JM, gràcies per compartir-ho!) i sòc conscient de lo difícil que ha de ser prendre aquesta decisió.

En fin… com molt be dius, això és el final d’una etapa, però de la cursa, i desitjo que (tot i que malauradament jo tampoc disposo del mateix temps per dedicar-li a la muntanya), ens continuem trobant de tant en tant per seguir disfrutant de la nostra muntanya de Montserrat.

GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES de veritat per tot, JM!

Una forta abraçada.

Antonio

Com trobarem a faltar les sortides!

Unknown

Tinc la sort de tenir-te com amic i company i sé el què significa aquest final d´etapa per a tu.
És cert que tot principi té un final.
No he estat una dels 126 apeupermontserratins, però he gaudit del teu blog i de les teves vivències montserratines i de muntanya en general en primera persona, i més durant aquests dos últims anys.
Aquest blog, com tants d´altres, ha estat i serà un referent pels excursionistes i amants del massís, per això l´apeu seguirà estant entre nosaltres.
Gràcies per compartir les teves excursions, aventures, fotografies i sentiments.
Tu i jo seguirem parlant del què més estimem: d´aquesta muntanya que orgullosos podem estar de tenir-la al costat.
Una abraçada Josep Maria i sort amb el teu nou projecte!!

la teva amiga i companya

Isabel !!

Jordi S

A tots els que hem sigut apeupermontserratins i apeupermontserratines aquesta notícia ens entristeix. Però com bé diu l'Antonio, es tracta del final d'una etapa i no pas del final de la cursa. La muntanya seguirà al seu lloc i de ben segur que ens hi continuarem trobant. Gràcies Josep Maria pels bons moments viscuts i per guiar-nos pels camins de Montserrat!

Unknown

Que puedo decir?

Mi queridísimo compi, nunca podré agradecerte lo suficiente que me hayas contagiado el entusiasmo y el cariño por esta hermosa montaña. En los años que he compartido con vosotros esta aficción he aprendido a ser mejor persona, y eso, mi querido Josep Mª te lo debo a ti.

Se cierta una etapa, pero seguro que dará paso a otra igual de divertida, por favor, contado conmigo para las próximas aventuras.

Mil gracias a todos los apeupermontserratins

Unknown

QUIM PALLEROLA


Molt bona feïna !!! Ho dic amb tot la sinceritat, he conegut molta gent també he compartit alguns projectes pero tant tú com l'Oriol m'heu ensenyat que la muntanya es pot estimar des de moltes perspectives. Sou un equip que ens heu ensenyat que es pot gaudir millor de la muntanya quan es comparteix amb el maxim de gent possible. Heu sigut capaços d'acollir als novells el primer dia i fer-los sentir com si fossin un més de la colla. Sempre heu posat les persones per davant de l'excursió, i aixo no ho fa tothom. Em costa trobar les paraules per descriure la vostra tasca pero només puc dir que he aprés més amb les vostres sortides que amb tot el que havia fet fins ara.

Sou boníssims muntanyers pero encara millors persones.... no crec que es trobi gaire gent com vosaltres. Segur que algun dia heu de trobar una sortida laboral que tingui a veure amb amb aquesta tasca, heu de tenir un forat dins el muntanyisme catala, ho dic de tot cor i no exagero.

Encara que el comiat és teu, penso que el final de l'etapa de L'Oriol va iniciar aquest desenllaç. Entenc aquest final pero no deixa de ser un cop dur pels que esperavem la trobada mensual amb impaciencia. Molts de nosaltres anteposavem altres activitats per faltar a alguna cita, vosaltres no deixaveu aquesta possibilitat.

Us dessitjo tota la sort del món, us la mereixeu, i demanar-vos disculpes per si no us he pogut donar en algun moment, tot el suport que haguessiu necessitat.

Una abraçada molt forta, qualsevol cosa que necessiteu, estic a la vostra disposició.

(disculpa pels accents omitits, en aquest ordinador no es permet els oberts).

Joan Juan John

Entrava al blog aliè a la trista notícia, amb la intenció d'enaltir vostre divertit seriós i genial treball, que tant ajuda desinteressadament a persones que ni tan sols coneixeu. Dir que he afegit l'enllaç al meu blog http://muntanyademontserrat.blogspot.com.es
Y m'agradaria pensar que els que estimem aquesta muntanya, allà sempre ens veurem si així ho decidim. Una abraçada.

Patrici Pérez

Veritablement una pena, si voleu he obert un forum de sortides de muntanya. Esteu convidats a passar-hi i penjar sortides. Volia tornar a sortir a la muntanya despres de molts anys. Es una manera de no perdre els contactes i sereu benvinguts.
http://excursionisme.forumn.org/

Anònim
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kesua
L'autor ha eliminat aquest comentari.

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.


anar amunt